KATIĆ PLAYED FOR CROATIAN A-NATIONAL TEAM
After excellent season with Slaven Belupo Nikola Katić made his debut for Croatian A-national team in victory over Mexico.
KATIĆ SCORER AND AGAIN THE MAN OF THE MATCH
Nikola Katić scored the opening goal and was elected the man of the match in Sportske novosti as his team Slaven Belupo beat Istra 1961.
MIRKO IVANOVSKI
KATIĆ PLAYER OF THE WEEK
Our player Nikola Katić got Yellow shirt in the newspapers Sportske novosti and was elected in the team of the week for his performance against Dinamo.
VRLJIČAK IN THE TEAM OF THE WEEK
Our player Ante Vrljičak was very good as Dugopolje beat Sesvete and he was selected in the team of the week in Sportske novosti.
geanta piele vintage

merajic radnik

MERAJIĆ IN RADNIK FROM BIJELJINA

luka liklin 767572

LUKA LIKLIN - YOUNG TALENT UNDER CONTRACT WITH SLAVEN BELUPO

stojanovski

VLATKO STOJANOVSKI IN GREAT CONDITION

hajduk

RELOTA IN HAJDUK A TEAM

NIKOLA PERIC2

NIKOLA PERIĆ IN FIRT LEAGUE IN JULY ?????

JUFFO U FLAMURTARIJU!

VRLJIČAK U U-21 REPREZENTACIJI

NIKOLA KATIĆ - HERCEGOVAČKI TORANJ

JORGE APARICIO

19858846 1495078853848034 1954936527 n

21396992 1550326501656602 902244181 n

katic1m

18952860 1875758376082208 5478893066003634219 n

Nildo Victor Juffo, brazilski veznjak, član naše agencije, prešao je iz makedonske Shkendije u albanski Flamurtari. Juffo je prihvatio poziv svog bivšeg trenera S. Dure kod kojeg je odlično odigrao jednu sezonu u Shkendiji. S makedonskim klubom Juffo je potpisao ugovor na godinu dana.

Član naše agencije Ante Vrljičak nagrađen je zbog svoje odlične forme pozivom u U-21 reprezentaciju Hrvatske za koju je odlično odigrao cijeli susret u prijateljskoj utakmici protiv Austrije koja je završila rezultatom 1-1. U istoj utakmici, također cijeli susret, odigrao je i drugi naš član Nikola Katić.

Specijalizirani sportski portal Telesport posvetio je svoj članak našem igraču Nikoli Katiću. U analizi, između ostaloga, stoji kako je Katić u samom vrhu defanzivnih statistika 1. HNL s najviše dobivenih zračnih duela te kako posjeduje sirovu snagu uz taktičku i tehničku potkovanost.
Cijeli članak pročitajte OVDJE

Reprezentativac Guatemale i igrač Comunicaciones.

Pozicija zadnji vezni. Novi je član naše agencije i u srpnju potpisuje za jedan europski klub.

Jorge je inače izuzetno brz i agresivan igrač kojega krasi odlična tehnika. Stalni je član svih reprezentativnih kategorija od U-17 do trenutne A.

POPIĆ U HAJDUKU!

PRAVI GOLGETER (KILLER) BRANDAO!

KATIĆ U REPREZENTACIJI HRVATSKE

HRVATSKA - MEKSIKO 2:1!

19105959 1483990108310439 1352255035529330580 n   brandao velez   katic repka   0000020388 700 394 cut 696x392

Mario Popić, 16-godišnji talentirani plemeniti vezni igrač, potpisao je ugovor s Hajdukom! Popić je prošle sezone nastupao za seniore opuzenskog Neretvanca postavši najmlađi strijelac Treće HNL Jug, a svojim igrama skrenuo je pozornost brojnih hrvatskih klubova koji su ga željeli dovesti, ali je izabrao Hajduk čiji je navijač. Nedavno je s Hajdukovim kadetima bio na dva turnira koje su Bijeli s njim u sastavu osvojili. Zadovoljio je struku, dogovoreni su svi detalji i Mario je sada igrač Hajduka!

Brandao nastavlja s vrhunskom formom u dresu Veleža iz Mostara. Stigao je u mostarski klub prošle sezone u siječnju i u 10 nastupa zabio je isto toliko golova, a niz je nastavio i u ovoj novoj sezoni 2017/2018 u 4 nastupa zabio 4 gola.

Mladi igrač Slaven Belupa Nikola Katić dobio je poziv izbornika mlade reprezentacije Hrvatske Nenada Gračana za prijateljski dvoboj protiv Slovenije. Potvrda je ovo odličnih nastupa stasitog Farmaceuta koji je ove sezone zgrabio mjesto u početnoj postavi koprivničkog prvoligaša.Dvadesetogodišnji stoper skupio je već više od dvadeset nastupa u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi i hrvatskom Kupu.

Nogometaš Slaven Belupa Nikola Katić upisao je svoj prvi reprezentativni nastup u dresu Vatrenih u velikoj pobjedi protiv Meksika 2:1 u utakmici odigranoj u Los Angelesu. Član naše agencije još jednom je dokazao kako je pred njim velika budućnost i velika karijera. Nikola, čestitamo!